Caravanstalling Mulder
Welkom
Informatie
Foto's
Route
Openingstijden
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Nieuwbouw
Nog vragen?
Agenda
Onderhoud

Onze tarieven:

De prijs voor het stallen is afhankelijk van de maten van uw eigendom. In onderstaande tabel kunt u zien hoeveel u per jaar per meter lengte betaalt.

Voor een caravan kunt u de afmeting opzoeken op uw papieren kentekenbewijs of op de site van de RDW. Bij al het andere gestalde worden de maten op het langste en breedste punt gemeten. Als u een fietsenrek achter de caravan of camper heeft, wordt deze gemeten en bij de lengte van de caravan of camper gerekend. Een fietsenrek op de dissel van de caravan is uiteraard gratis omdat dit de lengte van de caravan niet vergroot.

Onze tarieven vanaf 1 oktober 2018 tot 30 september 2019 per meter lengte per jaar inclusief 21 % BTW.:

Breedte in meters: tot en met 1.80 van 1,81 t/m 2.20 van 2.21 t/m 2.30 van 2.31 en breder
Caravans, Aanhang- Vouwwagens en boot zonder olie / benzine op trailer € 48,27 € 49,38 € 51,61 € 54,78
Camper, Auto, motorboot op trailer met olie / benzine € 68,28 € 69,85 € 73,01 € 76,14

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Alle kosten kunnen alleen via de bank/giro worden voldaan, dus niet contant, met pin of per creditcard. Wanneer u geen gebruik maakt van automatische incasso (zie hieronder) worden de kosten voor het ophalen ed. verrekend met een voorschot dat 1x per jaar wordt aangevuld. Aan het einde van de overeenkomst wordt het restant hiervan uiteraard terug betaald.

Het is bij ons mogelijk om de stallingskosten in termijnen te betalen met een automatische incasso. We bieden drie mogelijkheden: een incasso per maand, een incasso per 3 maanden, of een incasso per half jaar. U betaald niets extra voor termijnbetaling, iedere termijn is het jaarbedrag gedeeld door het aantal door u gekozen termijnen, aangevuld met de eventueel gemaakte extra kosten voor bijvoorbeeld het halen of bezoeken van uw caravan. U krijgt voorafgaand aan iedere incasso automatisch een mailtje met de specificatie van het af te schrijven bedrag en de datum waarop dit wordt afgeschreven. U ontvangt dan geen losse facturen van ons. Als u geen e-mailadres heeft, kunt u helaas niet van onze Euro-incasso gebruik maken.

De machtiging voor de Euro-incasso vindt u hier.

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van deze mogelijkheid tot betalen via incasso krijgt u gewoon een keer per jaar één factuur van ons die u in één keer moet betalen.

Voor een rekenvoorbeeld kunt u hieronder vrijblijvend een proefberekening maken:

Wat wilt u stallen?   Caravan
  Tenttrailer of Vouwwagen
  Bagagewagen of Aanhangwagen
  Camper of Auto
  Boot op trailer zonder brandstof of olie
  Boot op trailer met brandstof of olie
Lengte: meter
Breedte: meter

Caravanstalling Mulder BV, Verbindingsweg 9, Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas ( Zuid Holland ), 06-22059612, KvK:24429699