Caravanstalling Mulder
Welkom
Openingstijden
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Nog vragen?
Agenda
Onderhoud

Welkom op de site van Caravanstalling Mulder.

Onze stalling is verkocht.

We hebben besloten om onze stalling te verkopen en in de Frankrijk met een nieuwe missie aan de slag te gaan. We hopen daar een camping te gaan kopen. We hebben een mooie camping op het oog, in de Zuid-Franse Cevennen, met een zwembad, langs een riviertje waarin gespeeld kan worden. Kortom, een prima plek in een prachtige omgeving. We zijn momenteel in gesprek over de aankoop, als u op de hoogte gehouden wilt worden, klik dan hier.

Mijn vader, GS Mulder, houdt een klein deel van de stalling. Hier wil hij een stalling houden met een beperkt aantal plaatsen. Alle overeenkomsten en stallingplaatsen voor motoren en verkoopwagens, en bijna alle auto's en campers worden overgenomen door hem. De rest van de overeenkomsten wordt overgenomen door onze buurman: Stalling A20. Alles wat u al betaald heeft wordt verrekend met de nieuwe stallinghouder. Ook al ingeplande afspraken in de agenda worden overgedragen. Klanten hebben hierover bericht ontvangen. Wij hebben er vertrouwen in dat ook in de nieuwe stalling een goede plaats zal zijn voor uw eigendom. De verantwoordelijkheid is overgegaan op 13 juni 2019.

Tot slot willen we u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en het gebruik maken van onze stalling. We hopen u op onze camping in Frankrijk terug te zien.

Als er meer nieuws is over onze camping zullen we dat ook op deze website zetten.

Hartelijke groeten,
Henry en Betty Mulder.

kaartje Cevennen

Caravanstalling Mulder BV, Verbindingsweg 9, Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas ( Zuid Holland ), 06-22059612, KvK:24429699