Caravanstalling Mulder
Welkom
Informatie
Foto's
Route
Openingstijden
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Nieuwbouw
Nog vragen?
Agenda
Onderhoud

Algemene informatie

U rijdt het terrein op bij Verbindingsweg 9. Als u op de bel drukt komen wij, u kunt ondertussen de caravan afkoppelen. Wij rijden deze dan zelf de stalling in en u kunt weer naar huis. Ook bij het ophalen is achteruit rijden met uw caravan niet nodig. Wij zetten de caravan dan voor u klaar. Uw auto of camper rijdt u zelf onder toezicht van ons naar binnen en naar buiten. Bij ons zijn geen scholieren of studenten in dienst.

Het is op ons bedrijfsterrein en in de stalling niet toegestaan te roken. Ook hebben de trekkers die de caravans naar binnen en buiten trekken elektromotoren met accu's, wel zo milieuvriendelijk.

Wanneer we uw eigendom naar binnen of naar buiten rijden maken we foto's van uw eigendom. Zo kunnen we altijd achteraf bekijken welke schades er op dat moment wel of niet aanwezig zijn.

Het glas van onze stalling is wit geverfd zodat het er zelfs 's zomers niet veel warmer wordt dan buiten. Onze stalling is goed geventileerd, de ramen gaan computergestuurd open en dicht.

Wanneer iemand bij zijn of haar caravan wil komen kijken, gaat er één van ons mee. Zo weet u zeker dat er niemand zonder toestemming bij uw caravan komt.

Bij ons kunt u zelf gratis uw bandenspanning controleren en zo nodig uw banden oppompen. U kunt ook uw reserveband oppompen.

Het is mogelijk om uw (voor)tent in onze stalling te laten drogen.

Bent u geïnteresseerd maar komt u liever van te voren onze stalling even bekijken? Dat kan, graag wel even van te voren bellen voor een afspraak zodat we dan aanwezig zijn en u naar binnen kunt.

Caravanstalling Mulder BV, Verbindingsweg 9, Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas ( Zuid Holland ), 06-22059612, KvK:24429699