Caravanstalling Mulder
Welkom
Openingstijden
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Nog vragen?
Agenda
Onderhoud

Veel gestelde vragen:

Ik wil mijn caravan verkopen en een nieuwe kopen. Heeft u hier plaats voor?

U kunt de maten van uw caravan opzoeken in een van de categorie├źn hieronder. Staat uw nieuwe eigendom in dezelfde categorie en is hij even groot of kleiner dan uw huidige eigendom, dan is er geen probleem. Wel horen we het graag zo snel mogelijk van u zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Als uw nieuwe eigendom in een andere categorie staat, of als hij groter is, moet u contact met ons opnemen om te vragen of er een plaats beschikbaar is.

bagagewagen, vouwwagen, caravan, boot op trailer ZONDER olie en/of brandstof:
lengte t/m 6,00 meter
lengte 6,01 t/m 8,00 meter

auto, camper, boot op trailer MET olie en/of brandstof:
lengte t/m 6,00 meter
lengte 6,01 t/m 7,30 meter

buitenstalling alle objecten:
lengte t/m 6,20 meter
lengte 6,21 t/m 7,50 meter

Het restant van het stallingsgeld van uw vorige eigendom wordt helemaal verrekend met het stallingsgeld van uw nieuwe eigendom. Als u meer dan 50 Euro terug krijgt of moet bijbetalen krijgt u een creditnota of factuur. Als u minder dan 50 Euro terug krijgt of moet bijbetalen, wordt het verrekend op de factuur voor het nieuwe stallingsjaar. Als u gebruik maakt van Euro-incasso wordt het altijd verrekend met de eerstvolgende termijn.

Kan ik mijn eigendom laten bezichtigen als ik hem wil verkopen?

Ja, dat kan buiten op het erf. U kunt hiervoor een afspraak maken in de agenda op deze site. U kiest dan voor "bezoeken meer dan 10 minuten buiten op het erf". De kosten hiervoor zijn 10 Euro en worden verrekend met het door u betaalde voorschot, of wordt meegenomen met de eerstvolgende incasso. Als de nieuwe eigenaar de caravan gelijk mee wil nemen kan dat zonder extra kosten. Wanneer het te druk is, zetten we de caravan op het erf bij huisnummer 7.

Kan ik nog iets uit mijn caravan halen of naar mijn caravan komen brengen?

Ja, dat kan. U kunt hiervoor een afspraak maken in de agenda op deze site. U kiest dan voor "bezoeken minder dan 10 minuten in de stalling". De kosten hiervoor zijn 6 Euro en worden verrekend met het door u betaalde voorschot, of wordt meegenomen met de eerstvolgende incasso. Wanneer u meer dan 10 minuten nodig heeft om iets te komen halen of te brengen kiest u in de agenda voor "bezoeken meer dan 10 minuten buiten op het erf". De kosten hiervoor zijn 10 Euro en worden ook meegenomen met de eerstvolgende factuur of incasso.

Kan ik mijn caravan bij de stalling wassen?

Nee, helaas niet. De aanlegkosten voor een wasplaats zijn veel te duur. U kunt terecht bij:
Autowaspark De Graaff, Europalaan naast Shell station van Weelde in Nieuwerkerk. Hier zijn wasboxen van 3 meter hoog waarin u zelf uw caravan kunt wassen en stofzuigen.
Shell Station Van der Knaap in Rotterdam Nesselande voor een open wasplaats waar u zelf de caravan kunt wassen.
Truckwash vlak bij de N11 in Bodegraven voor een automatische wasstraat.
Deze adressen hebben we van klanten gekregen. We hebben zelf geen ervaring met deze bedrijven, en we nemen dus geen verantwoording hiervoor.

Kan ik de banden van de caravan oppompen als hij al buiten staat?

Ja, dit is geen probleem. De slang is lang genoeg voor het hele buitenterrein

Ik wil graag voor een bepaalde tijd een afspraak maken, maar die tijd ontbreekt. Hoe kan dat?

Iemand anders was u voor en heeft deze tijd gereserveerd. Om dit te voorkomen raden wij aan om vroegtijdig te reserveren als u aan een bepaalde tijd gebonden bent. Dit kan al enkele maanden van te voren.

Is er electriciteit beschikbaar in de stalling voor mijn druppellader?

Nee, helaas niet. U kunt wel uw accu mee naar huis nemen of een pool van de accu los maken zodat deze nauwelijks leeg loopt. Wij maken geen gebruik van uw mover.

Weet u waar ik het kentekenbewijs kan laten overschrijven als de caravan verkocht is?

Dat kan bij de winkel: Primera de Filmfreak, Dorrestein 7, 2912 BC Nieuwerkerk a/d IJssel. Open van maandag t/m donderdag en op zaterdag van 9.00 - 18.00 uur. Op vrijdag van 9.00 - 21.00 uur. Dit is de enige winkel in Nieuwerkerk met een postagentschap waar ook kentekens overgeschreven kunnen worden.

Weet u een adres waar ik het doek van mijn (voor)tent kan laten repareren?

Dat kan bij Struckman Recreatie. Dit bedrijf is gevestigd in Zevenhuizen, aan de Swanlaweg 4.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn is wettelijk verplicht vastgesteld: Het eerste jaar kan de overeenkomst niet opgezegd worden. Hierna kan de overeenkomst per iedere eerste dag van een maand opgezegd worden met een opzegtermijn van minimaal 1 hele kalendermaand. Bijvoorbeeld: U geeft op 20 april aan zo snel mogelijk te willen opzeggen. De opzegging gaat dan in op 1 juni.

Als de voorwaarden en / of tarieven veranderen kan zonder opzegtermijn worden opgezegd per ingangsdatum van de nieuwe voorwaarden/tarieven.

Hoe kan ik opzeggen?

U kunt een e-mail of een brief sturen met minimaal hierin: uw naam, adres, overeenkomstnummer, of het bijvoorbeeld een caravan of vouwwagen is, en het kenteken hiervan. Hierdoor weten we dat het bericht van u is en niet van iemand anders.

In de media las ik dat caravanstallingen in een voormalige kas illegaal zijn. Klopt dat?

Dit is niet per definitie waar. Wij hebben een legale stalling. Het klopt wel dat er illegale stallingen zijn, die ook in een voormalige kas gehuisvest zijn. Wij hebben een vergunning en onze stalling is dus niet illegaal. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het sluiten van onze stalling. Lees hierover meer onder het kopje Nieuwbouw. Overigens zouden wij het goed vinden als meer stallingen legaal verder kunnen.

Caravanstalling Mulder BV, Verbindingsweg 9, Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas ( Zuid Holland ), 06-22059612, KvK:24429699