Caravanstalling Mulder
Welkom
Informatie
Foto's
Route
Openingstijden
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Nieuwbouw
Nog vragen?
Aanmelden
Agenda
Onderhoud

De nieuwbouwplannen.

Zoals u wellicht weet hebben wij al langer uitbreidingsplannen. Dat betekent dat we ook in de toekomst een plaats hebben voor uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen. Er komen ook extra camper- en boottrailer plaatsen bij.

Vanwege de plannen hebben we inmiddels een perceel land naast onze huidige stalling gekocht. Het is de bedoeling dat op dit perceel door middel van nieuwbouw meer ruimte beschikbaar komt. Een deel van het dak wordt zeer waarschijnlijk voorzien van zonnepanelen.

We zijn al geruime tijd bezig met plannen maken voor een nieuwe stalling met meerdere etages. Helaas gaat dit niet lukken. Een van de oorzaken is het op de zeer lange baan schuiven van het bedrijventerrein "A20 Zuid" door de gemeente Zuidplas.

We zijn nu in goed overleg met de gemeente bezig met een alternatief plan. Hierbij is het de bedoeling om de huidige stalling om te bouwen naar een bedrijfsruimte. Het glas zal dan vervangen worden voor metaal / kunststof. Uiteraard zorgen we ook in de nieuwe bedrijfshal voor een goede ventilatie. Het erf waar de caravans gehaald en gebracht worden, wordt verplaatst en wordt ook veel ruimer.

Bouwverkeer krijgt een eigen inrit, zodat u daar geen overlast door ondervindt.

Als de planvorming en vergunningverlening uitloopt, loopt uiteraard ook de nieuwbouw vertraging op. De gemeente heeft sowieso op papier toegezegd dat we op de huidige manier door mogen blijven gaan met de huidige stalling totdat het nieuwe pand klaar is. Als er bezwaren tegen de vergunning worden ingediend heeft dit dus geen gevolgen voor u.

Caravanstalling Mulder BV, Verbindingsweg 9, Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas ( Zuid Holland ), 0180-324180 bgg 06-22059612, KvK:24429699